Naudojamas šiame recepte

Caffe Mocha

Klasikinis kavos gėrimas, pavadintas Mochos uostamiesčio Jemene prie Raudonosios jūros vardu. Tai šiek tiek prabangesnis variantas, kai stipri skani kava papildoma ir šokoladu, ir plakta grietinėle.

Ingredientai

60
ml

Dvigubo espresso

30
g

Juodojo šokolado

10
ml

Šokoladinio padažo arba sirupo

200
ml

Suputoto pieno

Paruošimas:

  1. Sukdami stiklinę supilkite šokolado padažą ant jos šonų
  2. Šokoladą sulaužykite gabalėliais ir sudėkite į puodelį
  3. Paruoškite dvigubą espresą ir supilkite ant šokolado gabalėlių
  4. Suputokite pieną ir supilkite į stiklinę
  5. Patiekite su plaktos grietinėlės sluoksniu ir ant viršaus užtarkuokite šokolado