Kavos mokykla

Jeigu patys norite sužinoti daugiau apie kavą, arba ištobulinti savo darbuotojus profesionaliuose baristos mokymo kursuose, maloniai kviečiame!

Kavos pupelių maišymas, skrudinimo lygis, malimo metodai, naudojamos produktų dozės, kavos virimo aparato funkcijos, jo reguliavimas, aptarnavimas, vandens savybės ir dar daugiau – tai žinios, reikalingos vienam espresso kavos puodeliui paruošti! Labai geros kavos paruošimo procesas susideda iš keleto mažų, viena kitą keičiančių, žingsnelių. Jūs privalote juos žinoti!

Remiantis Löfbergs šeimos patirtimi, yra parengta įvairių kursų, skirtų išmokyti tinkamai ruošti kavą – nuo esspreso kavos mėgėjo iki aukšto lygio baristos meistro.

Kursuose pateikiama išsami informacija, pradedant kavos pupelių pasirinkimu ir baigiant kavos patiekimu tinkamame puodelyje. Kursai apima 4 baristų mokymo lygius. Be abejo, kursų pabaigoje rengiamos varžybos, kuriose dalyviai pritaiko įgytas žinias. Tuo tarpu ,,Artisian“ – ŠYKA (Švedijos Ypatingos kavos asociacija) (angl. Swedish Speciality Coffee Association, SSCA) sertifikuota ir akredituota 2 metų aukščiausio lygio mokymų programa – kursus siūlo tikslinei auditorijai, kurios nariai yra kavos ruošimo profesionalai. Šie kursai suteikia baristos meistro vardą.

Kavos mokyklos rengiami kursai susideda iš dviejų – teorinės ir praktinės – dalių, į mokymo procesą įtraukiant tikrus barista meistrus.

Susisiekite su mumis, papasakosime Jums daugiau!